Urmărește emisiunea live
Iohannis a dat vina pe PSD pentru tragedia de la Piatra Neamţ. Chirieac, ironic: Mai am o singură întrebare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacţionat ironic după ce preşedintele Klaus Iohannis a dat vina pe PSD pentru tragedia de la Piatra Neamţ, unde zece persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul din Secţia ATI a Spitalului Judeţean. 

"PSD e de vină, nu ştiu de ce mă mai întrebaţi. Am o singură întrebare. De ce, fiind atât de de vină PSD, de ce nu a cerut preşedintele demisia lui Marcel Ciolacu? Putea fi asta o soluţie.", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Tragedie Piatra Neamţ. Chirieac: Problemă mult mai gravă decât la Colectiv 

"În opinia mea, structural, problema e mult mai gravă decât la Colectiv. Tragedie a fost şi într-o parte şi în alta, sigur, numărul de victime de la Colectiv a fost mai mare, dar nu despre asta e vorba. Ci despre faptul că la Colectiv, tragedia a fost într-un spaţiu privat, pe când la Piatra Neamţ a fost într-un spital public. Nu mă interesează că era judeţean, naţional. Eu plătesc cinstit asigurările de sănătate. Acela era un spaţiu public, vorbim despre responsabilitatea statului! 

Ce nu este limpede sub nicio formă este de ce nimeni nu îşi asumă responsabilitatea şi nu este tras nimeni la răspundere pentru ce a fost acolo.", a mai spus analistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel