Iohannis: Cine vor fi PRIMII VACCINAȚI ANTI-COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele Klaus Iohannis a susținut, luni, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presă. Șeful statului a avut, în cursul zilei, o ședință pe tema vaccinării anti-COVID-19 cu miniștrii Ciucă, Vela și Tătaru.

„Conform strategiei, din grupurile prioritare pentru vaccinare fac parte personalul din domeniul sănătății, tot personalul din domeniul sănătății, ca și cel din centrele rezidențiale și medico-sociale, populația cu risc ridicat de evoluție severă în cazul infecției, și personalul din domenii cheie, esențiale bunei funcționări a societății”, a spus președintele Klaus Iohannis. 

„Vaccinarea se va face etapizat, iar definirea etapelor de vaccinare și inițierea acestora vor fi stabilite în funcție de aprobarea, producția și alocarea de vaccinuri către fiecare țară”, a mai spus Klaus Iohannis. 

„Vaccinarea se va realiza la locul de muncă pentru personalul din domeniul sănătății și prin centrele de vaccinare fixe și mobile, echipe mobile, rețeaua de medicină de familie”, a explicat șeful statului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel