Iohannis, intervenție în campania pentru locale. Tăriceanu a răbufnit: Disperată!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a intervenit în campania electorală și chiar l-a chemat la Palatul Cotroceni pe Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei. 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte al ALDE şi candidat pentru funcţia de primar general al Capitalei, s-a aflat în această seară la DC News. Politicianul a vorbit despre intervenția președintelui Klaus Iohannis în campania electorală.

”Eu vă spun că apreciez că ați ridicat această problemă. Pentru că ieri de dimineață, când am aflat de întâlnirea lui Iohannis cu Nicușor Dan, am rămas absolut surprins. Cum este posibil ca președintele în funcție să ia partea pe față unui candidat înscris în cursa electorală? Deci cred că Iohannis a făcut-o fără niciun fel de reținere. Practic, el s-a transformat în garantul lui Nicușor Dan. Garantul în programul lui. Poate această intervenție, i-aș spune nefirească și disperată, este din cauza dezvăluirilor care au apărut în ultima perioadă în legătură cu Nicușor Dan”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel