Iohannis: Învierea Domnului, CRIZĂ profundă pentru omenire. APEL care mă umple de tristețe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Klaus Iohannis a făcut un apel la românii din Diaspora, în contextul sărbătorilor de Paște, afectate de pandemia de COVID-19.

"Trebuie să câștigăm această bătălie, o luptă pe viață și pe moarte. De data aceasta, Învierea Domnului găsește întreaga omenire într-un moment de criză profundă, în plină pandemie provocată de un virus ucigaș. Fac un apel la românii din Diaspora, un apel necesar, dar care mă umple de tristețe. Dragii mei, nu veniți anul acesta acasă de sărbători! Este foarte important să înțelegeți, oricât de greu ar fi, că revenirea în țară, în sânul familiei, poate fi extrem de periculoasă, atât pentru voi, cât și pentru cei la care țineți atât de mult", a declarat Klaus Iohannis. 

"Anul acesta vom fi alături de cei dragi, dar de la distanță, pentru că este singurul mod prin care ne putem exprima afecțiunea față de cei pe care-i iubim, fără a le periclita viața și sănătatea. Vom face astăzi aceste sacrificii dureroase, pentru a putea fi din nou împreună mai târziu", a completat el. 

Vezi AICI întregul discurs:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel