Iohannis și-a dezvăluit strategia. Acesta a fost obiectivul meu. Adunare eronată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Președintele Iohannis și-a dezvăluit obiectivul său la alegeri.

Vedem că PNL, în 2016, a obținut 20% și acum are 25%. E o creștere clară. USR, acum împreună cu PLUS, a obținut 8% în 2016. Între timp, în 2020, a ajuns la 15%. Evident, este o creștere. PSD a obținut, în 2016, scorul de 45%, iar acum a scăzut dramatic la 29%. Dacă adunăm aceste rezultate (n.red. de la alegerile parlamentare 2020) este clar că partidele de centru-dreapta au împreună peste 50% dintre voturile valabile exprimate! a declarat Iohannis.

Pot să vă spun, cu toată sinceritatea, că acesta a fost obiectivul meu! Și, din acest motiv, a trebuit să mă exprim un pic mai des în public, în ultimele săptămâni. În acest fel, PSD poate, în fine, după un ciclu întreg de alegeri - europarlamentare, referendum, alegeri prezidențiale, să rămână în afara deciziei politice! a spus Iohannis.

Participarea la vot a fost redusă și este foarte clar că sunt mulți români care fie nu au primit suficientă informație, fie sunt pur și simplu nemulțumiți... de mine, de partide, de întreaga clasă politică sau de anumite măsuri care au fost luate” a mai arătat Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel