Iohannis taxează PNL: Vă spun franc. Nu văd cu ochi buni, e o boală gravă a politicii românești
Autor: Alexandru Ichim pe 12 aug, 18:08 | Personalități politice

Foto: Agerpres

Klaus Iohannis a explicat ce urmează în cazul în care va fi depus moțiunea de cenzură de către PSD și dacă aceasta va trece. 

Klaus Iohannis a fost întrebat de către o jurnalistă dacă există posibilitatea unui Guvern de coaliție națională în contextul în care moțiunea de cenzură va trece. De asemenea, jurnalista a subliniat faptul că, în august 2019, PNL cerea filialelor din țară să nu primească membri PSD, dar, un an mai târziu, numeroși politicieni din PSD au trecut la PNL. 

”Pot să vă spun franc. Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traseismul politic este o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia. În ceea ce privește coaliții post moțiune, haideți mai întâi să vedem moțiunea, să vedem votul pe moțiune, apoi să facem consultări și cu certitudine nu vom avea Guvern PSD”, a spus Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri