Ion Chisăliță, noul primar al localității Moldova Nouă. Marcel Vela se declară fericit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ion Chisăliță, noul primar al localității Moldova Nouă. Marcel Vela se declară fericit / Foto Facebook Marcel Vela
Ion Chisăliță, noul primar al localității Moldova Nouă. Marcel Vela se declară fericit / Foto Facebook Marcel Vela
Candidatul PNL, Ion Chisăliță, a câștigat alegerile la Moldova Nouă, în județul Caraș-Severin. Marcel Vela a afirmat că este fericit după acest rezultat. 

Printr-o postare pe Facebook, Marcel Vela a anunțat rezultatul alegerilor din Moldova Nouă. Candidatul PNL, Ion Chisăliță, este noul primar ales al localității. 

„Dragi prieteni, știu că este târziu și că vedeți multe pe Facebook... Știu că toți încearcă să vă invadeze cu informații, dar nu am putut să nu împărtășesc cu voi această mare bucurie! Chisăliță Ion este noul primar ales al localității Moldova Nouă!”, a anunțat Vela.

Marcel Vela a atras apoi atenția asupra fericirii sale. 

„Poate vă întrebați de ce sunt atât de fericit. Sunt atât de fericit pentru că a învins Dreptatea. Dreptatea, cea care este lumina fiecărui om trist care are speranță și crede în Dumnezeu! Domnule primar, Vă felicit din inimă!

Dragă Dan, Deși ești acum printre stele...această bucurie a noastră ți se datorează și ție! Te-ai fi bucurat teribil de mult alături de noi, prieten drag. Îți mulțumim!”, a mai spus Marcel Vela pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel