Ion Cristoiu, despre întâlnirea dintre Iohannis și Dăncilă: A fost de fațadă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost doar de fațadă.

Ion Cristoiu consideră că cel mai important eveniment al săptămânii este întâlnirea de la Palatul Cotroceni dintre președintel și premier.

„Principala știre a săptămânii este invitarea doamnei Dăncilă la Cotroceni. Spun convocarea deoarece în ultimii ani s-a confundat președintele cu monarhul constituțional. În perioada interbelică, monarhul putea să convoace la palat chiar și miniștri. În cazul de față, nu există fiindcă președintele nu îi este superior premierului. Dacă ne gândim că doamna a fost acuzată de înaltă trădare și faptul că i-a cerut de mai multe ori demisia, acum acceptând să se întâlnească și să aibă o discuție, arată că aceasta e știrea săptămânii. După părerea mea, întâlnirea a fost de fațadă. Importantă era aici fațada, întâlnirea. Ne-am fi așteptat să fie și un comunicat de la președinție. Înseamnă că s-a stabilit că cel care va da comunicatul este Guvernul. 

 Asta înseamnă că nu s-a discutat despre acea celebră diversiune cu ordonanța de urgență pe amnistie pentru că Klaus Iohannis nu ar fi ratat să spună. Sincer să fiu, Klaus Iohannis nu are nevoie să o cheme pe Dăncilă fiindcă bănuiesc că la Guvern, trei sferturi sunt ofițeri acoperiți. Ai SRI și SIE”, a spus Ion Cristoiu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel