Ion Ştefan, propunere care îi nemulţumeşte pe liberalii din Vrancea. Filialele cu rezultate slabe la alegeri, DIZOLVATE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Ion Ştefan vrea dizolvarea organizaţiilor cu scor slab la parlamentare. Foto: Facebook
Ion Ştefan vrea dizolvarea organizaţiilor cu scor slab la parlamentare. Foto: Facebook
Ion Ştefan, ministru al Dezvoltării în Guvernul Orban, a venit cu o propunere în ultima şednţă PNL Vrancea care i-a supărat pe liberali. Acesta vrea dizolvarea filialelor care au obţinut rezultate slabe la alegeri. 

PNL Vrancea este în pragul unui scandal intern. Mai mulți lideri locali sunt iritați din cauza unei rezoluții adoptate în ultima ședință a Colegiului Director Județean (CDJ). Propusă de deputatul Ion Ștefan, aceasta vizează dizolvarea organizațiilor care au obținut un scor mic la alegerile parlamentare. Rezoluția a stârnit nemulțumire, mai ales că a venit fără să existe o analiză serioasă asupra alegerilor parlamentare.

„În ședința Colegiului Director Județean (CDJ) al PNL Vrancea colegul deputat Ion Ștefan, vicepreședinte al Biroului Politic Județean și membru al Biroului Executiv Național, a propus ca organizațiile care au obținut un scor sub cel al partidului la nivel național să fie dizolvate și să fie numite conduceri interimare. Propunerea a fost votată în unanimitate, neexistând voturi împotrivă sau abțineri și nici măcar obiecții”, a transmis președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Demersul, considerat firesc

„Demersul început în filiala vrânceană a PNL este unul firesc, în conformitate cu statutul partidului, în condițiile în care există organizații liberale care puteau face mai mult. Vor urma proceduri în urma cărora vor fi numite conduceri interimare, până când vor avea loc alegeri conform statului. Sunt chestiuni inerente în viața oricărui partid”, a mai spus Cătășin Toma.

Conform surselor Ziarului de Vrancea, propunerea de dizolvare a organizațiilor a venit spre finalul întrunirii CDJ, când președintele Cătălin Toma pregătea încheierea lucrărilor. El ar fi fost întrerupt de Ion Ștefan, care a supus rezoluția la vot, fără nici o altă analiză.

Ion Ştefan vrea revigorarea organizaţiilor 

”Măsura adoptată are rolul de a revigora activitatea organizațiilor care au obținut rezultate sub media partidului și le oferă acestora șansa de a deveni performante.Este normal  ca după alegeri să se adopte astfel de măsuri pe baza rezultatelor obținute, un criteriu cât se poate de obiectiv pentru asemenea analize.Propunerea mea a fost votată de toți cei prezenți fără absolut nici o rezervă”, a declarat Ion Ştefan pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel