Ionel Petre (ALDE): Programul de relansare, "primul roman S.F. marca PNL"
Autor: Mihai Ciobanu pe 02 iul, 10:40 | Politica

Ionel Petre, președintele ALDE Dâmbovița

Ionel Petre (ALDE) critică programul de relansare economică prezentat de către PNL.

"Relansare economică? Da, de unde? Este doar un program electoral grosolan, marca PNL. Și momentul prezentării este ales bine, fix înainte de compania electorală. Practic, s-a vorbit mult la Clubul Diplomaților, dar nu s-a spus nimic concret! Vorbe-n vânt? Ne-am săturat de ele!

Să nu mai spunem că este o strategie care, de fapt, înglobează planurile guvernelor anterioare, adică liberalii nu vin cu nimic nou. Doar un copy-paste la nivelul Guvernului, un exemplu de "așa nu" pentru tineret. Nu avem nevoie de plagiatori, ci de oameni originali, cu inițiative "proaspete", cu idei noi pentru o relansare economică!

Poate tupeul de care dau dovadă este noutatea Guvernului Orban, care își face strategia pentru următorii 10 ani. Domnilor, credeți că sunteți pe vecie în acele scaune? Experiențele ultimilor ani ne-au arătat că un Guvern poate fi schimbat și în câteva săptămâni/luni...

Liberalii au vorbit despre nenumărate alocări de bani în diferite domenii... De unde luați, domnilor, atâtea fonduri? Voi nu ați fost în stare nici măcar să dublați alocațiile copiilor, conform legislației în vigoare", transmite Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa.

 

Ionel Petre: Promiteţi, dar nu spuneți nimic despre sursele de finanțare

 

 

"Promiteți bani, programe sociale, investiții, sprijin pentru sectoarele economice, dar nu spuneți nimic despre sursele de finanțare. Păi cum să vă gândiți că vă credem? Cum? De promisiuni ni s-a luat. Le tot auzim de 30 de ani... Nu ne mai impresionați! Faceți planuri pe 10 ani, dar nu știți cum să ne scoateți din criza epidemiologică. Acesta ar fi primul pas, pe care voi l-ați sărit.

Pentru o strategie a Guvernului ar fi trebuit să discutați cu toate partidele politice care au reprezentați în Parlament, dar vouă vă place să luați decizii noaptea, ca hoții, de capul vostru și prea puțin gândite.

Uitați însă că românii înțeleg mai mult decât credeți voi, gândesc mai mult ca voi și tot ei sunt cei care vă pot 'detrona'. Împreună suntem mai puternici!", se arată în mesajul lui Ionel Petre.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri