Ioniță de la Clejani, mesaj după ce Viorica a atacat reporterul Antena 3
Autor: Dan Carp pe 23 mai, 15:18 | Stiri

Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj după ce soția lui, Viorica, a atacat în direct reporterița Antena 3 care transmitea din fața casei lor. 

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut soția acestuia. Reamintim că Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte și a pus furtunul cu apă pe echipa Antena 3, care realiza o transmisiune live pe subiectul accidentului realizat de fiica lor, Margherita.

"Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează," a spus Ioniță după reacția necontrolată a Vioricăi de la Clejani.

Reamintim că Margherita de la Clejani a făcut un accident în această dimineață, ea fiind total incoerentă, iar rezultatul testului de alcool a ieșit negativ, de aici și prima ipoteză conform căreia ar fi consumat substanțe interzise. Citește știrea AICI.

Citește și Viorica de la Clejani a ATACAT în direct reporterul Antena 3, prezent în fața casei. Imagini incredibile

Te-ar putea interesa și ....
Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri