Ioniță de la Clejani, mesaj după ce Viorica a atacat reporterul Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj după ce soția lui, Viorica, a atacat în direct reporterița Antena 3 care transmitea din fața casei lor. 

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut soția acestuia. Reamintim că Viorica de la Clejani a aruncat cu lapte și a pus furtunul cu apă pe echipa Antena 3, care realiza o transmisiune live pe subiectul accidentului realizat de fiica lor, Margherita.

"Îmi cer scuze dumneavoastră și televiziunii. O cunoașteți cu toții pe Viorica și știți că este imprevizibilă. Așa e ea. Ne cerem scuze pentru toți cei care ne urmăresc și se uită la noi, la Clejani. Cred că orice mamă ar fi reacționat așa. Ea e ca o leoaica ce și-a apărat copilul. Așa e orice mamă și Viorica știți cum reacționează," a spus Ioniță după reacția necontrolată a Vioricăi de la Clejani.

Reamintim că Margherita de la Clejani a făcut un accident în această dimineață, ea fiind total incoerentă, iar rezultatul testului de alcool a ieșit negativ, de aici și prima ipoteză conform căreia ar fi consumat substanțe interzise. Citește știrea AICI.

Citește și Viorica de la Clejani a ATACAT în direct reporterul Antena 3, prezent în fața casei. Imagini incredibile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel