"Marga a GLUMIT". Ioniță de la Clejani, REACȚIE după SCANDALUL familiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ioniță de la Clejani a transmis un mesaj după accidentul provocat de Margherita și după ce Viorica a atacat jurnaliștii. 

"Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mama care își apăra puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noaste este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit.

Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!", a transmis Ioniță de la Clejani, într-un comunicat de presă. 

Citește și: Johnny Depp al Margheritei de la Hollywood, CONFUZ despre accident. "Era foarte supărată...nu era supărată"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel