Ionuț Radu, în lacrimi. Noul coronavirus, COVID-19, îl afectează direct
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Portarul român Ionuț Andrei Radu a fost convocat pentru meciul de la Torino, dar jocul a fost amânat cu numai trei ore înainte de fluierul de start.

Ionuț Radu nu a apucat să debuteze pentru Parma într-un meci oficial. Partida dintre AC Torino şi Parma, din etapa a 25-a din Serie A, programat duminică, de la ora 15:00, a fost amânat din cauza coronavirusului, a anunţat clubul torinez. Meciul se va disputa la o dată care va fi anunţată ulterior, se arată într-un scurt mesaj postat de club pe pagina sa de internet. Astfel, duminică vor mai avea loc doar partidele Genoa - Lazio şi AS Roma - Lecce.

Nu doar fotbalul este afectat, ci şi rugby-ul. Federaţia italiană de resort a informat că meciul naţionalelor Italiei şi Scoţiei din competiţia feminină a Turneului celor Şase Naţiuni, prevăzut duminică la Roma, va fi reprogramat. Aşa cum se ştie, meciul de sâmbătă dintre naţionalele masculine s-a încheiat cu victoria scoţienilor cu 17-0.

Meciurile din Serie A, date peste cap de coronavirus

Meciurile etapei a 25-a din Serie A au fost date peste cap de epidemia de coronavirus, trei partide care ar fi trebuit să se dispute duminică fiind amânate. Decizia a fost luată de ministrul Sportului care a hotărât ca toate evenimentele programate duminică în regiunile Veneto şi Lombardia să fie amânate, în contextul în care Italia a anunţat că a înregistrat în această parte a ţării două decese provocate de infecţia cu coronavirus, alte persoane fiind sub supraveghere medicală.

Astfel, nu se vor mai juca Inter - Sampdoria, Atalanta Bergamo - Sassuolo şi Verona - Cagliari.

Sâmbătă, Juventus Torino a trecut cu 2-1 în deplasare de SPAL, golurile torinezilor fiind semnate de Cristiano Ronaldo (39) şi Aaron Ramsey (60), Andrea Petagna punctând pentru gazde din penalty, în minutul 69. Alte două partide, Fiorentina - AC Milan şi Bologna - Udinese s-au încheiat la egalitate, 1-1, vineri, în prologul etapei, Napoli trecând în deplasare de Brescia cu 2-1.

În clasament, lider este Juventus Torino, cu 60 puncte, urmată de Lazio, 56 puncte, şi Inter Milano, 54 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel