Iosif Rotariu aşteaptă o surpriză de la România U21 în meciul cu Germania, la EURO
Autor: Florin Răvdan pe 30 Martie, 11:35 | Fotbal

Captura video

Iosif Rotariu, fost component al Generaţiei de Aur, aşteaptă o surpriză de la elevii lui Adrian Mutu în meciul cu Germania U21 de la Campionatul European şi a spus şi care sunt cei doi fotbalişti care l-au surprins plăcut.

"S-a văzut la câțiva jucători că au școala lui Gică Hagi în spate, au avut moment în care calitățile lor au făcut diferența. Andrei Ciobanu și-a valorificat șutul excelent și viziunea în joc, uitați-vă ce pase precise dă! Iar Mățan a provocat panică în careul Ungariei și a destabilizat defensiva lor prin dribligurile lui.

La un turneu final trebuie să arăți că ești în vârf de formă, iar cei doi au demonstrat asta. Până acum am văzut momente bune și momente mai puțin bune în jocul României. Dacă mă așteptam să ne domine Olanda, sunt peste noi, cu Ungaria mă așteptam să câștigăm de o manieră clară.

Mi-aș dori să batem Germania, dar nu cred că avem forța necesară după aspectul primelor două jocuri. Eu le doresc mult succes și sper să mă contrazică!", a spus Rotariu, pentru digisport.ro.

Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri