Îşi pierde PNL răbdarea cu USR-PLUS? Rareş Bogdan anunţă "surprize" după ce trece bugetul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, a anunţat că după ce va trece legea bugetului am putea asista la mai multe surprize în cadrul coaliţiei.

Liderul PNL a făcut aceste declaraţii în contextul tensiunilor dintre PNL şi USR-PLUS în coaliţie, pe diverse teme. Iată ce a spus Rareş Bogdan când a fost întrebat cât timp va mai avea răbdare PNL cu cei de la USR-PLUS.

"PNL are o răbdare extraordinară, pentru că are o istorie extraordinară şi gândeşte matur lucrurile. Eu vă spun că imediat după ce va trece bugetul s-ar putea să vedeţi nişte surprize în spaţiul public. Şi pornind din interiorul PNL, dar şi în cadrul coaliţiei. Noi considerăm că suntem un frate mai mare care poate înţelege anumite porniri, uneori intempestive, uneori nervoase, uneori mai puţin potrivite ale tinerilor noştri năbădăioşi colegi. Nu ne vom supăra din asta.

Sigur că uneori suntem deranjaţi, supăraţi, dar considerăm că nu e făcută niciuna dintre aceste acţiuni cu rea intenţie, e pur şi simplu o lipsă de experienţă", a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

Lipsa de comunicare în coaliţie, o problemă

"Politica şi guvernarea înseamnă măsuri, asumarea de măsuri, viziune şi o bună parte dintr-o bună guvernare înseamnă comunicarea acelor măsuri. Când nu reuşeşti să comunici lucruri suficient de bine, degeaba faci lucruri măreţe, curajoase, pentru că ele s-ar putea să nu ajungă în rândul oamenilor sau să ajungă greşit", a mai spus europarlamentarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel