Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din PE și Modelul German pentru salvarea Europei din criză, la emisiunea ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel
Autor: Anca Murgoci pe 07 apr, 08:52 | Interviuri DCNews
Exclusiv

Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din PE și Modelul German pentru salvarea Europei din criză, la emisiunea ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel

Astăzi, 7 aprilie, începând  cu ora 13.00 urmează o nouă emisiune ”Din culisele Europei – All about EU”, realizată de Claudia Țapardel, la DCNews.

Invitatul Claudiei Țapardel este Eurodeputatul german Ismail Ertug – Vicepreședinte al Grupului S&D din Parlamentul European, responsabil de Inovare, Transformare și o Europă Digitală mai Puternică, un deputat cu o vastă experiență în politicile europene și un cunoscător al culiselor și jocurilor de putere de la nivel european, aflandu-se la cel de-al treilea mandat în Parlamentul European.

Vom afla de la el cum este gestionata criza pandemică și economică în Germania și în Europa și vom avea parte de o dezbatere extrem de dinamică din care vom afla  informații cu privire la cele mai fierbinți subiecte aflate pe masa Parlamentului European, precum:

 

Ø Cum sunt afectate companiile românești care asigură transportul de mărfuri pe cale rutieră, dar și șoferii ca urmare a aprobării Pachetului de Mobilitate.

Ø Investiții de 10 miliarde de euro destinate tărilor de Coeziune ca urmare a Revizuirii TEN-T (Rețelei Trans-Europene de Transport).

Ø Drepturile câștigate de către cetățenii europeni care călătoresc cu trenul prin Europa, ca urmare a Revizuirii legislației europene privind drepturile și obligațiile pasagerilor din transportul feroviar.  

Ø Soluții pentru salvarea de la faliment a companiilor aeriene europene prin suspendarea Regulamentului privind sloturile și permiterea acordării de sprijin financiar sub formă de ajutor de stat de către statele membre.

Ø Zeci de miliarde de euro în noile investiții industriale de la nivelul UE în contextul Agendei Green Deal și al unei Europe Digitale mai puternice.

Ø Protejarea drepturilor muncitorilor români din alte state membre al UE, și în special din Germania.

Ø Certificatul digital pentru vaccin – vom putea sau nu să călătorim liber din vară folosind acest certificat

Ø Relansarea turismului

Ø Strategia de vaccinare la nivelul EU și testarea masivă a cetățenilor europeni pentru o relansarea a tuturor activităților economice la nivel european.

 

Emisiunea va fi difuzată miercuri, 7 aprilie 2021, de la ora 13.00 atât pe DC News - Facebook și Youtube, cât și pe DC News TV.

 

 

Interviuri DCNews Vezi toate articolele
Crossuri parteneri