Italia. Ipoteză șocantă în cazul băiețelului de 11 ani care s-a aruncat de la etaj: A răspuns unei provocări de pe Internet
Autor: Florin Răvdan pe 30 sep 2020 / 15:16 | Diaspora

Provocarea Jonathan Galindo face ravagii și în Europa. Anchetatorii au o ipoteză șocantă în cazul băiețelului de 11 din Napoli care s-a aruncat în gol de la etajul 6. Copilul se pare că a recurs la acest gest după ce a acceptat o provocare pe rețelele de socializare. 

"Mamă și tată, vă iubesc, dar acum trebuie să-l urmez pe negru". Aceasta este bilețelul lăsat de băiatul de 11 ani care s-a sinucis în Napoli sărind de pe balconul casei sale.

Tragicul incident s-a petrecut acum două nopți, într-un imobil elegant situat pe via Mergellina. Băiețelul și-a deschis fereastra dormitorului și s-a aruncat în gol. Autoritățile care investighează incidentul au o primă ipoteză în acest caz: este vorba de infracțiunea de instigare la sinucidere. Înainte de a face gestul nebunesc, băiatul a lăsat un bilețel în care își cere scuze și în care vorbește despre o stare de frică trăită în ultimele ore de viață, potrivit publicației Cronache della Campania.

Citeşte continuarea pe Ştiri Diaspora. 

Te-ar putea interesa și ....
Diaspora Vezi toate articolele
Crossuri parteneri