Îți dă fiori cum arată! Momentul deschiderii mormântului lui Carlo Acutis, beatificat de Papa Francisc! video
Autor: Scutaru Cristina pe 02 oct, 23:15 | Magazin

Carlo Acutis a fost un adolescent italian, pasionat de calculatoare, care a murit în 2006. El va fi beatificat pe 10 octombrie la Assisi, Italia. 

Miracolul care a deschis calea beatificării lui Acutis a implicat vindecarea în 2013 a unui copil brazilian ce suferea de o anomalie anatomică congenitală rară a pancreasului. Consiliul medical al Congregației pentru Cauzele Sfinților a dat o opinie pozitivă legat de miracol în noiembrie anul trecut, iar Papa Francisc a aprobat miracolul în februarie. Acest băieţel s-ar fi vindecat după ce s-a rugat geniului calculatorului, așa cum a fost supranumit.

În plus, Acutis a fost întotdeauna strâns legat de catolicism și a călătorit în multe țări din întreaga lume cu scopul de a documenta și compila miracolele făcute de comunitatea catolică. Informațiile le-a publicat pe site-ul său. El a reușit să adune peste 100 de minuni aprobate de Biserică pe parcursul celor 20 de secole de istorie.

Pentru toate acestea, pe 10 octombrie 2020, Papa Francisc îl va beatifica pe Carlo Acutis. În plus, credincioșii vor putea veni să vadă trupul tânărului în Assisi (Italia). Corpul său surprinde prin starea perfectă de conservare.

Iată imaginile cu momentul în care a avut loc deschiderea mormântului lui Carlo Acutis:

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Magazin Vezi toate articolele
Crossuri parteneri