Iubita lui Dybala, testată POZITIV, după ce se vindecase
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Oriana Sabatini, iubita fotbalistului Paulo Dybala, a fost testată pozitiv la coronavirus, după ce testul anterior fusese negativ.

Oriana Sabatini, în vârstă de 23 de ani, a declarat pentru The Sun că a fost testată din nou pozitiv la COVID-19, la trei zile după ce fusese declarată vindecată.

"Vă ţin la curent, pentru că primesc multe întrebări. Pe 21 martie, eu şi iubitul meu am făcut un test pentru coronavirus şi am fost pozitivi. Acum trei zile, am făcut testul din nou şi a fost negativ. Ieri dimineaţă am făcut încă un test şi a fost pozitiv, aşa că încă am coronavirus. Nu ştiu cum funcţionează, nici măcar nu ştiu de ce a ieşit negativ, apoi pozitiv”, a povestit Oriana.

”Mie mi se pare ciudat”

Modelul argentinian îi sfătuieşte pe cei care sunt consideraţi vindecaţi să facă un test suplimentar:

”Am auzit că dacă te infectezi cu coronavirus şi faci un test, poate ieşi negativ. Din acest motiv, faceţi încă unul, pentru a fi 100% siguri că este negativ. Asta arată cât de puţin ştim despre acest virus, pentru că am crezut că am fost infectaţi din cauza contactului iubitului meu cu un coechipier, care a fost pozitiv (n.r. Daniele Rugani). Dar mie mi se pare ciudat că cele 15 zile în care am fost bolnavi au trecut şi nu are sens să avem virusul în continuare", a spus Oriana Sabatini.

Oriana și Dybala, fotbalistul lui Juventus, au anunțat că se simt bine şi a avut şi un mesaj pentru întreaga lume:

"Oricum, noi suntem foarte bine şi aproape că nu avem simptome deloc. Ne simţim chiar bine. Vom continua aşa, desigur, şi fac un apel să stea în casă şi cei care mai au dubii că 15 zile sunt suficiente. Aveţi grijă de voi şi de ceilalţi. Dacă crezi că ai virusul, stai în casă. Stai cel puţin 15 zile", este îndemnul tinerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel