Iulia Albu i-a făcut PRAF pe Selly și Jador: Un EȘEC! Îmi amintesc de Irinel Columbeanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Iulia Albu
Foto: Instagram Iulia Albu
Ce a spus Iulia Albu despre ținutele lui Selly și Jador.

Iulia Albu e una dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz atunci când vine vorba de modă și unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România.

De-a lungul timpului, ea a comentat ținutele multor persoane publice din România, iar de această dată l-a luat în vizor pe Selly, cel mai urmărit vlogger din România.

Iulia Albu l-a analizat pe Selly în momentul în care a purtat o ținută neagră, un palton mai jos de genunchi, asortat cu șosete negre și adidași sport într-o culoare aprinsă.

"Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească.

Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine avem un eșec de Zmeura de Aur", a spus Iulia Albu, pentru cancan.ro.

Iulia Albu, despre Jador: „Încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson”

"Jador încă nu s-a hotărât dacă vrea să fie rapper sau Michael Jackson. Combinațiile de sacou cu pantaloni sport sunt frecvente, dar acesta nu este neapărat un lucru rău. În fond, toate aceste căutări sunt bine venite. Departe de a putea impune vreo tendință, este totuși într-o linie de siguranță, perfect aliniată stilului său muzical”, a mai precizat criticul de modă.

Lino Golden, stil de „bombardier”

"Lino Golden are un stil la îndemâna oricărui bombardier fără patalama. Combinațiile pe care le face sunt, de multe ori, puerile, la fel ca și publicul infantil căruia i se adresează, ceea ce nu este rău. În fond, trebuie să îți adaptezi întotdeauna mesajul pentru publicul tău, chiar și pe cel vestimentar. De reală oroare sunt imaginile în care își expune ceasurile pe care le poartă, de parcă ceasul ar fi suficient pentru a garanta un statut. Nu există nimic mai de prost gust decât să te ții de șliț sau de curea în încercarea disperată de a-ți arăta și catarama și ceasul, în același timp", a declarat Iulia Albu despre Lino Golden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel