Iulia Albu, revoltă după cazul fetiței bătute la Târgu Jiu: Înjurați agresorii... Sunteţi la fel de răi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Iuli Albu a avut o reacție plină de revoltă la adresa celor care le-au jignite pe agresoarele fetiței de 13 ani din Târgu Jiu.

”V-aţi umplut story-urile de invective şi cuvinte urâte ascunse în spatele unei revolte împotriva sistemului. Înjuraţi agresorii devenind bullies la rândul vostru. V-aţi trezit influenceri peste noapte fără nicio bază reală. Sunteţi la fel de răi că ceea ce vedeţi aici. Aceşti copii au probabil acasă o mamă abuzata şi prea slabă pentru a-l părăsi pe cel ce o abuzează. A îi pedepsi pe aceşti copii este imperativ însă NU SUFICIENT. Va fi nevoie de ani de terapie pentru toate părţile implicate.

Adolescente instigate de ceea ce par a fi 2 băieţi mult mai mari care filmează şi le îndeamnă să “dea mai tare”. Fetiţa lovită este victima vizibilă. Toate celelalte fete victime viitoare care probabil şi-au văzut mama scuipată şi lovită de tatăl lor. Don’t be a bully! Şi dacă aveţi ceva de spus postaţi în feed, nu vă veţi pierde contractele, fiţi fără grijă", a scris Iulia Albu pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel