Iulia Vântur, în rolul unui agent secret. ”Mereu m-am simțit action girl“. FOTO / VIDEO
Autor: Doinița Manic pe 07 apr, 19:12 | Vedete

Sursă foto: Facebook Iulia Vântur

Iulia Vântur se bucură de mare succes în cinematografie, de când s-a mutat în India. Mai nou, joacă rolul unui agent secret.

Iulia Vântur filmează pentru un serial produs la Londra, de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickboxing. Ea a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini din timpul filmărilor. În filmul ”Jack Stall Dead”, Iulia joacă rolul lui Jo Joyce, un agent secret, în cea mai importantă agenție a lumii. Jo Joyce  nu lasă niciun caz nerezolvat și nu îi este frică de nicio provocare. Fanii Iuliei Vântur au fost încântați să afle detalii despre personajul jucat de aceasta, dar și să o vadă pe vedetă într-o cu totul altă ipostază, îmbrăcată provocator, în costum negru de piele. Vedeta a mărturisit recent că, pentru a intra în pielea personajului Jo, s-a antrenat cu un luptător de kickboxing.

”Dorind să obțin rezultate cât mai bune, m-am antrenat inițial prea mult, mușchii îmi deveniseră prea rigizi, făceam antrenamente câte patru ore continuu. Apoi, în Londra, m-am antrenat specific pentru scenele din film. Diminețile erau cele mai dificile. Simțeam că am fost lovită de tren și că nu pot să mă reasamblez. (...) Mă regăsesc în acest personaj. Mereu m-am simțit „action girl“, a spus Iulia Vântur într-un interviu pentru revista Unica

          Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

          Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

 

          Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de Jack Stall Dead (@jackstalldead)

Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri