Iulian Bulai, după demiterea lui Vlad Voiculescu: Vor plăti. Mafia să nu se bucure
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Iulian Bulai, deputat USR, a reacționat în urma demiterii lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan.

Voiculescu și Moldovan, demiși. Victor Ponta: Prima data în ultimii 5 ani când prim-ministrul acționează

„Mafia din sănătate să nu se bucure prea devreme”, spune deputatul USR Iulian Bulai. Acesta atenționează că „toți cei care sabotează reformele din sistemul de sănătate vor plăti, mai devreme sau mai târziu”.

„Mafia din sănătate să nu se bucure prea devreme. Continuăm lupta. Îi mulțumesc lui Vlad Voiculescu pentru ce a făcut până acum. Toți cei care sabotează reformele din sistemul de sănătate vor plăti, mai devreme sau mai târziu. Toți cei care susțin mafia vor deconta această decizie. Lupta continuă” transmite deputatul USR Iulian Bulai.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că miercuri i-a înaintat președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a lui Vlad Voiculescu.

Potrivit lui Cîțu, interimatul funcției va fi asigurat de către Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

„Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a transmis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel