Iulian Vrabete, reacţie după atacurile la adresa lui Dan Bittman: Îmi pute a neştiinţă, a impostură, fie şi a conspiraţie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Iulian Vrabete reacţionează după atacurile la adresa lui Dan Bittman, venite după ce artistul a criticat măsurile luate de către autorităţi în lupta cu epidemia. 

"E momentul sa spun ceva. Dan Bittman este prietenul si colegul meu de peste 33 de ani. O varsta biblica, pentru cine are cunostinte in domeniu. Aveti dreptul la parerile dumneavoastra, dar nu inteleg de ce oricine are alte pareri decat varianta oficiala este automat incriminat.

Ziarul 'Scanteia' a inchis redactia de mult. Cu riscul infatuarii, va spun ca am un IQ peste medie, am absolvit facultati si mastere. Mie imi pute ceva, si cred ca multora la fel. Nu pot sa trag concluzii, pentru ca nu am date corecte, dar, ca un om care a intrat si la Matematica si care a absolvit Arhitectura, atunci cand intre cauze, masuri si  efecte nu se pupa ceva, mie imi pute a nestiinta, a impostura, fie si a conspiratie.

Asadar, cei care il ataca pe Dan vor fi eliminati din lista mea. Va doresc succes cu parerile dumneavoastra, dar nu am chef sa le ascult. Pandemie placuta", a transmis Iulian Vrabete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel