JAF INEDIT. Au furat cârnații din cămara unei bătrâne! Acum riscă pușcărie
Autor: Doinița Manic pe 07 aug, 14:06 | Social

Sursa foto: Facebook

Patru bărbați ar fi tâlhărit o bătrână în vârstă de 78 de ani. I-au furat cârnații din cămară, dar și alte bunuri din casă.

Patru bărbaţi din Arad au fost arestați de polițiști după ce ar fi tâlhărit o femeie în vârstă de 78 de ani, informează Agerpres. Suspecții ar fi intrat noaptea în casa bătrânei și i-ar fi furat toți cârnații din cămară, dar și alte bunuri din casă. Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma atacului. Asta pentru că agresorii au legat-o în locuință.

Potrivit poliției, la casele suspecților cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, au fost efectuate mai multe percheziții. "În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, scule, drujbe, maşini de găurit, fierăstraie pendulare etc, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni, precum şi cantitatea de 2.980 de petarde, deţinute fără drept", a precizat Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru a se stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri