JAFUL perfect. Hoții au plecat în 90 secunde și puteau să scape
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 27 mai, 17:16 | Internațional

Poliția din Marea Britanie a început o anchetă după ce doi hoți au fost filmați cum au prăduit un magazin.

Poliția din Marea Britanie a început o anchetă după ce doi hoți au fost filmați cum au prăduit un magazin, conform Daily Mail. Imaginile captate de un martor, cu ajutorul telefonului mobil, îi înfățișează pe cei doi infractori în Londra și o mulțime de produse furate, la aproximativ 3 dimineața, într-o zi de luni.

Hoții, care au început să strige comenzi după ce au ieșit din magazin de produse de lux, s-au urcat într-o mașină neagră, iar mai apoi au părăsit scena crimei. Pe imagini se observă cum aceștia ies din magazin cu produsele furate, lăsând locația cu geamurile sparte.

Cei doi infractori au aruncat bunurile în portbagajul mașinii și apoi au fugit de la locul faptei. Poliția nu a făcut niciun arest, iar oamenii legii continuă să investigheze cazul.

Declarațiile martorului

 

Un martor, care citea înainte de incident, a pus mâna pe telefon și a filmat, după ce a auzit un zgomot puternic. 90 de secunde mai târziu, cei doi au ieșit din magazin și au părăsit scena.

„Nu există camere de supraveghere în acest sens giratoriu. Trebuiau să știe despre acest lucru, au plecat direct către drumul principal. Eu am fost singurul martor. A fost un zgomot tare, au folosit baroase pentru a intra; au distrus fereastra de la stradă, a fost zgomotos", a explicat martorul. „Păreau agitați, țipau unul la celălalt. Știau exact ce trebuie să facă, totuși".

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri