Japonez cu 35 de iubite, arestat pentru înșelăciune. Le mințea că este ziua lui și primea cadouri
Autor: Doinița Manic pe 24 apr, 18:41 | Bizar

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Un japonez cu 35 de iubite a fost arestat pentru înșelăciune după ce le-a păcălit pe femei să îi dea diverse cadouri.

Takashi Miyagawa, un japonez în vârstă de 39 de ani, a  arestat de autoritățile din Japonia după ce a reușit să păcălească nici mai mult, nici mai puțin de 35 de femei. Toate credeau că au o relație cu bărbatul, doar că acesta le mințea pentru a obține cadouri. El le-a spus femeilor cu care se întâlnea că ziua lui de naştere era la o dată diferită, scrie Daily Mail.

Data de naștere reală a lui Miyagwa este 13 noiembrie. Una dintre iubitele sale, în vârstă de 47 de ani, ştia că ziua lui este pe 22 februarie, în timp ce o altă victimă, de 40 de ani, credea că este născut în iulie. În schimb, o a treia femeie, de 35 de ani, se pregătea pentru ziua lui de naştere din aprilie. 

Bărbatul şi-a întâlnit victimele în timp ce lucra pentru o companie de marketing. El le-ar fi vizitat în nenumărate rânduri pe femei şi chiar a început să aibă cu fiecare câte o relaţie “serioasă”. În unele cazuri, bărbatul a vorbit chiar și despre posibilitatea unei căsătorii. Ghinion, pentru că unele dintre ele și-au dat seama că sunt duse de nas și s-au aliat. Așa și-au dat seama că nici una dintre ele nu era specială în viața lui Takashi, cum credeau. L-au raportat la poliție în luna februarie, iar oamenii legii caută acum și alte posibile victime. Bărbatul ar fi primit drept cadouri bani, haine, dar și alte obiecte de valoare.

Bizar Vezi toate articolele
Crossuri parteneri