JO 2020 de la Tokyo - Eurosport și Twitter, acord pentru redifuzare
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
JO 2020 de la Tokyo - Eurosport și Twitter, acord pentru redifuzare. foto: @tokyo2020 - FB
JO 2020 de la Tokyo - Eurosport și Twitter, acord pentru redifuzare. foto: @tokyo2020 - FB
Jocurilor Olimpice din 2020 de la Tokyo vor putea fi văzute online.

Eurosport şi Twitter au ajuns la un pentru promovarea Jocurilor Olimpice de vară din 2020 pe reţeaua de socializare în Europa, prin difuzarea de extrase din competiţii şi conţinut original, a anunţat postul de televiziune.

Va fi posibil, de exemplu, să se vadă cele mai bune momente ale anumitor probe sau rezumatele acestora, dacă au fost ratate din cauza decalajului orar, a precizat Paul Rehring, responsabilul Eurosport Digital, cu ocazia unei conferinţe organizate de Twitter la MIPCOM, piaţa programelor TV la Cannes.

Eurosport a precizat, într-un comunicat, că ţările vizate de acordul cu Twitter sunt Belgia, ţările germanofone, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Cehia, Scandinavia, Polonia, Portugalia, Elveţia şi Regatul Unit.

Ceremoniile de deschidere şi de închidere ale JO 2020 vor fi difuzate, de asemenea, pe Twitter în mai multe dintre aceste ţări. În Marea Britanie, extrasele vor fi difuzate cu trei ore întârziere, în virtutea unui acord cu BBC, principalul difuzor al competiţiei.

Eurosport va propune mărcilor partenere ale CIO soluţii dedicate pentru promovarea produselor lor pe reţeaua de socializare cu ocazia Jocurilor Olimpice. Discovery, casa-mamă a Eurosport, va putea astfel să fructifice drepturile de difuzare de la JO de iarnă din 2018 până la cele de vară din 2024, achiziţionate de la CIO pentru întreaga Europă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel