Joe Biden: Donald Trump ar trebui „să tacă și să asculte experții medicali”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fostul vicepreședinte al Statelor Unite, Joe Biden, l-a confruntat pe președintele Donald Trump.

Fostul vicepreședinte al Statelor Unite, Joe Biden, l-a confruntat pe președintele Donald Trump, fiindcă a spus că vrea SUA „redeschise și gata de plecare" până pe 12 aprilie, conform CNN. Într-un interviu cu Jake Tapper, Biden l-a sfătuit pe Trump „să tacă și să asculte ce spun experții medicali".

Trump tocmai ce a spus că Paștele catolic este data când coronavirusul ar trebui să înceteze. Este o dată pe care puțini experți medicali o cred posibilă.

Cu toții vrem economia redeschisă

„Uite, cu toții vrem ca economia să se redeschidă cât de repede posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să avem grijă de partea medicală a acestei crize imediat", a adăugat Biden.

Fostul vicepreședinte a spus că ar putea să vadă cum unele părți ale țării și câteva sectoare din economie ar fi gata, după cronologia lui Trump.

Cronologie imposibilă

„Însă, ideea este că suntem într-o poziție în care spunem că, până de Paște (n.r. catolic), vrea ca toată lumea să meargă înapoi la muncă? Despre ce vorbește?", a continuat Joe Biden.

Biden a mai spus că Trump „nu este responsabil pentru coronavirus", însă președintele „este responsabil pentru amânarea luării unor decizii care trebuie luate". „El spune că este un președinte pe timp de război acum – păi, Dumnezeule, comportă-te ca unul. Mișcă-te. Rapid", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel