Johnson & Johnson spune că nu există o relație de cauză-efect între vaccin și cheagurile de sânge
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Johnson & Johnson spune că nu există o relație de cauză-efect privind cheagurile de sânge  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Johnson & Johnson spune că nu există o relație de cauză-efect privind cheagurile de sânge / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Johnson & Johnson colaborează cu autoritățile de reglementare ale Uniunii Europene pentru a evalua datele privind cheagurile de sânge.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Uniunea Europeană a început o revizuire pentru a evalua cheagurile de sânge la persoanele care au fost imunizate cu vaccinul produs de J&J. 

După ce cei de la Johnson & Johnson au colaborat cu autoritățile Uniunii Europene, s-a constatat că „în prezent, nu există o relație de cauzalitate clară” între cheagurile sanguine și vaccin, a declarat compania într-un comunicat trimis prin e-mail.

Deși vaccinul J&J este aprobat în UE, lansarea acestuia în comunitate urmează să înceapă. Totuși, Uniunea Europeană se bazează pe vaccinul cu o singură doză pentru a-și crește rata de imunizare, notează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel