Județul din România care este cât o țară. Mândrie națională! Ai fost aici? VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
România are un județ pe care toții cetățenii, dar și turiștii străini, ar trebui să-l viziteze.

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației Delta Dunării, a vorbit pentru DC News despre județul din România care merită vizitat de toată lumea: Tulcea. 

Președintele asociației a povestit pentru DC News că „demersurile au fost inițiate în octombrie 2017. Legal, înființarea oficială, hotărârea judecătorească, s-a realizat în aprilie 2018. Noi considerăm că octombrie 2017 e momentul în care asociația a început efectiv să funcționeze, chiar dacă fără actele oficiale.”

Cătălin Țibuleac: Județul Tulcea este un județ cât o țară

Țibuleac a precizat că „au fost trei ani plini de provocări, în care am întâmpinat și greutăți, dar am avut și multe satisfacții. Până la urmă, o asociație care-și propune atât promovarea, cât și dezvoltarea unei distinații.”

În continuare, președintele asociației, Cătălin Țibuleac, a atras atenția asupra faptului că atunci când discutăm de - Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării - „ne referim atât la partea continentală a județului, aici aș menționa zona Munților Măcinului, care din păcate e prea puțin cunoscută și mult prea puțin vizibilă turistului român și străin. Nu în ultimul rând, Delta Dunării.”.

„Îmi place să spun că județul Tulcea este un județ cât o țară. Până la urmă, este un județ care are atât partea de litoral, partea de munte și nu în ultimul rând, Delta Dunării, perla coroanei, unică în Europa, față de care toți avem o responsabilitate să o păstrăm și să o protejăm”, a mai spus Țibuleac pentru DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel