Jurgen Klopp se bucură ca un copil de revenirea fotbalului. Declarații inedite
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus că este „foarte fericit să reînceapă” să-și urmărească „echipa minunată de fotbal”, pregătindu-se astfel de revenirea Premier League de pe 17 iunie.

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a spus că este „foarte fericit să reînceapă” să-și urmărească „echipa minunată de fotbal”, pregătindu-se astfel de revenirea Premier League de pe 17 iunie, conform BBC Sport.

Echipa lui Klopp este la 25 de puncte distanță de locul secund din prima ligă engleză și urmărește primul titlu după 30 de ani de așteptare. Campionatul a fost suspendat pe 13 martie din cauza pandemiei Covid-19.

Bucuria lui Klopp

„Mi-a lipsit atât de mult că nu-mi vine să cred”, a spus Klopp. „Știu că nu este cel mai important lucru din viața mea, dar este pasiunea mea. Sper că oamenii se bucură de revenire așa cum o facem noi”.

Liverpool ar putea să devină campioni în primul meci de revenire dacă Manchester City pierde în fața lui Arsenal, pe 17 iunie. Klopp a explicat că mai sunt „multe de făcut” și că Liverpool „dorește să câștige cât mai multe jocuri se poate”.

„Încă nu ești campion”

„Este bine să te gândești că nu ești încă campion și noi știm acest lucru”, a adăugat germanul. „Suntem conștienți că suntem aproape, dar nu suntem încă acolo. Încă mai avem 27 de puncte de luat și vom încerca să facem tot pentru a le câștiga”.

„Încă nu suntem campioni. Trebuie să jucăm meciuri de fotbal și să le câștigăm”, a mai spus Jurgen Klopp. „Nu vrem să încetăm să mai câștigăm după două meciuri sau cât este necesar pentru a câștiga titlul. Rezultatele nu sunt deja scrise în stele, trebuie să muncim din greu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel