Jurnalista Antoaneta Etveș a murit. Mesajul pe care ar fi vrut să-l citim cu toții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fosta noastră colegă, jurnalista Antoaneta Etveș, ne-a părăsit în această dimineață. Soțul ei a trimis, luni seară, un mesaj despre care a zis că ziarista ar fi dorit să-l transmită.

”8 iunie 2020. Viața pe pământ pentru Sorina Antoaneta s-a sfârșit. Eu, Ciprian, soțul ei, încerc să vă trimit câteva gânduri, pe care Antoaneta, din păcate nu a mai reușit să vi le transmită:

Iubiți viața! Iubiți copiii! Iubiți marea, ciresele si toate lucrurile frumoase care ne aduc bucurii. Fericirea e doar la un pas distanță: un simplu gest, o vorbă bună, pot schimba viața unui om. A sări in ajutorul cuiva este un lucru firesc, omenesc.

Viața e prea frumoasă să stăm supărați. Bucurați-vă de ea și faceți tot ce vă place.

Am iubit oamenii și presa. Vă mulțumesc tuturor pentru clipele și momentele trăite. Dacă v-am supărat cu ceva, vă rog să mă iertați. Eu o să rămân aceeași Antoaneta Etveș, o sa continui să vă ajut și să vă informez cu tot ce pot dintr-un alt loc. Sper să ne vedem cu bine în viața veșnică. Mă alătur Iulianei și celorlalți colegi care s-au dus la Domnul. Voi fi alături de mama și de toți oameni dragi care ne-au părăsit” - este postarea pe care soțul ziaristei a făcut-o pe contul Antoanetei Etveș.

VEZI ȘI: Jurnalista Antoaneta Etveș a plecat spre o lume mai bună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel