Justin Bieber, probleme cu drogurile. Bodyguarzii i-au verificat pulsul în timp ce dormea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto:pixabay.com
Foto:pixabay.com
Justin Bieber a făcut noi dezvăluiri legate de viața sa și problemele pe care le-a avut cu drogurile. 

Într-un interviu acordat revistei GQ, cântărețul în vârstă de 27 de ani, Justin Bieber, a vorbit liber, dezvăluind amploarea problemei sale legate de droguri, printre alte subiecte, scrie CNN

Superstarul canadian și-a dezvoltat o reputație și un comportament rău, dar și un obicei serios legat de consumul de droguri în anii trecuți, până la punctul în care agenții de securitate intrau în camera lui noaptea și-i verificau pulsul pentru a se asigura că este încă în viață, a declarat Bieber pentru GQ.

”Sunt încă trist și încă mă doare. Și mai am aceste probleme nerezolvate. Și așa pentru mine, drogurile erau un agent amorțitor”, a spus Justin Bieber. 

Un star internațional 

Primul single al lui Bieber, „One Time”, a fost lansat când avea doar 15 ani. A devenit o vedetă globală în următorii câțiva ani, înainte ca comportamentul său să devină din ce în ce mai neregulat, cu o serie de probleme cu legea.

În noiembrie 2018, Bieber a anunțat că s-a căsătorit cu Hailey Baldwin. Apoi, în martie 2019, a spus că ia o pauză din muzică pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale. În iunie 2020 a anunțat că suferă de boala Lyme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel