Kate Middleton, însărcinată cu gemeni. Veste pentru Casa Regală britanică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Kate Middleton
Kate Middleton
O veste bună pentru Casa Regală britanică ar putea să vină până la Crăciun, asta pentru că ducesa de Cambridge ar putea fi deja însărcinată cu gemeni.

Kate Middleton ar putea fi însărcinată cu gemeni și anunțul ar putea fi făcut de Casa Regală înainte de sărbătorile de iarnă, cel puțin așa susține presa internațională.

Speculații pe această temă au tot fost și în presa britanică în ultimele luni, atunci când s-a vehiculat că micuța Charlotte ar fi dat-o de gol pe mama ei, la școală. „Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă. Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată", afirma atunci un apropiat al Casei Regale.

Toate aceste bănuieli vin în contextul în care, Prințul William și Kate Middleton ar fi trebuit să plece împreună în turneul regal în Oman și Kuwait, însă ducesa s-a răzgândit în ultimul moment. Decizia ducesei i-a făcut imediat pe fani să se gândească că este din nou însărcinată și de aceea nu ar mai fi plecat. Singurele dăți în care ducesa de Cambridge nu și-a îndeplinit îndatoririle regale până acum, au fost doar pe timpul celor trei sarcini. La recomandarea medicilor, se pare că soția prințului William a refuzat să mai meargă în turneul regal, având în vedere că cele două destinații nu sunt recomandate femilor însărcinate.

Kate Middleton și prințul William au împreună trei copii: Prinţul George (5 ani), Prinţesa Charlotte (3 ani) şi Prinţul Louis (1 an).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel