Kate Middleton intervine între William și Harry. Este "rănită profund"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Kate Middleton este "rănită profund" după anunțul făcut de ducii de Sussex. Aceasta intervine între William și Harry.

Regina Elisabeta și Prinții Charles și William sunt extrem de dezamăgiți de decizia lui Harry a lui Meghan Markle de a renunța la statutul de membri „seniori" ai familiei regale britanice, veste venită săptămâna trecută.

Deși Kate Middleton a fost „rănită profund" de întregul eveniment, un expert în Familia Regală, Katie Nicholl a spus că ducesa de Cambridge ar fi încercat să aducă pacea între soțul ei și Prințul Harry.

Ce spune expertul în Familia Regală

„Știm că au existat tensiuni în familie, dispute și conflicte în spatele scenei. Cred că dincolo de toate acestea, Kate a încercat să îi împace. Amintiți-vă că în trecut ea și Harry erau incredibil de apropiați. Ea, Harry și William erau un trio special și cred că își dorește să repare această ruptură dintre ei", a declarat ea. 

Relația dintre frați se va repara

„Cândva, în viitor, cei patru se vor apropia din nou, dacă nu pentru ei, pentru copiii lor, pentru că... copiii familiei Cambridge l-au întâlnit pe Archie doar de câteva ori. Cred că asta se datorează faptului că Ducii de Sussex locuiesc în Windsor, iar Ducii de Cambridge în Londra", a adăugat ea, fiind sigură că relația dintre Prințul Harry și Prințul William se va repara.

Dorința lui Harry

„Acum că Ducii de Sussex vor petrece o bună perioadă a anului în altă țară, trebuie să te întrebi, cum se va forma această legătură între verișori? Harry a fost foarte apropiat de verișorii săi. A fost întotdeauna dorința lui ca proprii copii să fie apropiați de copiii lui William", a mai spus.

„Cred că toată lumea speră că ei pot lăsa în urmă această perioadă dificilă, pot uita problemele și îi pot lăsa pe verișori să petreacă timpul împreună atunci când se află în aceeași țară", a completat Katie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel