Katy Perry, acuzată de hărțuire sexuală de Tina Kandelaki, o prezentatoare TV din Rusia
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
katy perry
katy perry
Cântăreața Katy Perry este acuzată că a hărțuit sexual o prezentatoare TV la o petrecere privată, potrivit Daily Mail.

Tina Kandelaki, în vârstă de 43 de ani, susține că starul i-a făcut avansuri sexuale la o petrecere privată. După ce ar fi refuzat-o, jurnalista, născută în Georgia, susține că Perry a trecut  la o nouă „victimă”. Pe rețelele de socializare, Tina Kandelaki a scris: „Odată am fost invitată la o petrecere privată cu Katy Perry, unde era destul de beată. Am reușit să mă lupt cu ea și sunt încântată să spun că  antrenamentul meu de fitness nu a fost în zadar, dar Katie a găsit instantaneu o nouă victimă pentru sărutări, îmbrățișări și dansuri lascive." a scris Tina Kandelaki.

Prezentatoarea TV a adăugat că nu s-a văzut ca o victimă la acea vreme, dar amintirile despre pretinsa hărțuirea a lui Perry au continuat să o bântuie. Tina Kandelaki, care nu a dezvăluit data la care a avut loc presupusa agresiune din partea cântăreței Katy Perry, consideră că există și alte persoane care au fost supuse unor avansuri sexuale din partea cântăreței americane.

Controversata Katy Perry și-ar fi expus organele genitale la o zi de naștere

Declarația jurnalistei vine după ce Perry, al cărui nume real este Katheryn Elizabeth Hudson, a fost acuzată de o conduită nepotrivită de către Joss Kloss, care a jucat într-un videoclip al acesteia din anul 2010.  Kloss a susținut că aceasta și-a expus organele genitale feminine în fața unei mulțimi la o petrecere de naștere. Contactați de publicația engleză, Daily Mail, reprezentanții cântăreței nu au oferit un punct de vedere cu privire la aceste acuzații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel