Ce şanse are moţiune de cenzură. Kelemen Hunor: Va râde toată lumea de tine
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri că în acest moment lipseşte "responsabilitatea opoziţiei de a guverna" şi nu alegerile anticipate.

"În acest moment nu alegerile anticipate parlamentare ne lipsesc, ci determinarea, responsabilitatea opoziţiei de a guverna, dacă pică actualul guvern. Mai întâi opoziţia trebuie să vrea cu adevărat să pice guvernul, după care, în caz de reuşită, trebuie să vrea să guverneze", a declarat Kelemen Hunor, la Adevărul Live, citat de Biroul de Presă al UDMR.

Liderul Uniunii a reiterat ideea că Opoziţia ar fi trebuit să depună moţiunea de cenzură de săptămâna trecută, pentru a arăta că doreşte să dărâme Guvernul.

"Eu aş fi vrut să fie depusă moţiunea de cenzură săptămâna trecută"



"Eu aş fi vrut să fie depusă moţiunea de cenzură săptămâna trecută, nu peste două săptămâni. (...) Dacă vine premierul şi trece restructurarea guvernului cu 233 de voturi, atunci nu mai există nicio şansă să depui moţiunea de cenzură. (...) Va râde toată lumea de tine că nici măcar nu ai depus acea moţiune. Şi mai înseamnă că ai făcut calcule destul de stupide. (...) Nimeni nu te va crede că într-adevăr vrei să dărâmi Guvernul", a mai arătat Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă că actuala criză politică trebuie rezolvată foarte repede şi că Uniunea democrată Maghiară din România va vota o eventuală moţiune de cenzură depusă de Opoziţie. El a precizat că actuala situaţie politică trebuie rezolvată cât mai repede, întrucât România riscă să piardă încrederea partenerilor internaţionali, inclusiv a partenerilor financiari şi a dat exemplul faptului că ţara noastră se împrumută cu dobânzi mult mai mari decât alte ţări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel