Kev x Dice, interviu. Cum au ajuns la colaborări cu „veterani” ca Sișu Tudor / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Kev și Dice au dezvăluit, la interviurile DC News, cum au ajuns să colaboreze cu nume din industria muzicală precum Sisu Tudor, DOC, Zhao sau DJ Undoo. 

În cadrul interviurilor DC News, Kev și Dice (Laurențiu Ghinea și Alexandru Dănilă) au povestit, printre altele, și despre colaborări. 

Întrebați de unde până unde aceste colaborări, Kev și Dice au răspuns la unison că „de la sine!”. Apoi, cei doi tineri artiști au explicat că „am făcut ce am făcut și pur și simplu s-a lipit. Oamenii au crezut în noi”.

Spre exemplu, colaborarea cu Sișu Tudor, spun Kev și Dice, a apărut după ce acesta le-a propus să cânte în deschiderea concertului de lansare a albumului „Visul lui Tudor”. 

„El ne-a chemat la lansarea de album, la *Visul lui Tudor*, să fim în deschidere. Am făcut treaba asta, am zis să vorbim cu el, poate îi place o piesă de-ale noastre. S-a lipit! Și acum suntem în relații foarte bune. Îi mulțumim pentru suport”, au spus Kev și Dice la interviurile DC News. 

„Și cu Dj Undoo, DOC, Zhao la fel”, au precizat aceștia. „Zhao este și inginerul nostru, care ne face mix-masterul la piese, stă cu noi în studio, lucrează cu noi cap-coadă”, a subliniat Kev. 

„Albumul Premium e lucrat în totalitate cu el, piesa cu numărul 4, care urmează pe Youtube, e cu el”, a completat apoi, Dice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel