Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe John Snow în GOT, a vorbit despre lupta sa cu dependența de alcool și depresia
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe John Snow în GOT, a vorbit despre lupta sa cu dependența de alcool și depresia
Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe John Snow în GOT, a vorbit despre lupta sa cu dependența de alcool și depresia
Kit Harington, actorul care l-a interpretat pe celebrul personaj John Snow în Game of Thrones, a oferit câteva detalii despre dificultățile prin care a trecut în timpul filmărilor.

Kit Harington, star în „Game Of Thrones”, a vorbit, într-un interviu pentru The Sunday Times, despre lupta sa cu alcoolismul şi depresia. Actorul în vârstă de 34 de ani, astăzi vindecat, a povestit că a trăit lucruri „traumatizante" în timpul şi după filmările la serial şi că „alcoolul a făcut parte din acestea".

„Ajungem într-un punct în care avem impresia să suntem o persoană rea, când ne simţim atât de ruşinaţi. Avem impresia că nu există ieşire, că aşa e corect să fim", a explicat Kit Harington. "Iar prin trezire îşi spui: "Pot să mă schimb".

Actorul, care a luat o pauză de un an în carieră după finalul serialului "Game of Thrones", a vorbit şi despre depresie, mărturisind că s-a gândit la ce este mai rău. "Da, bineînţeles", a fost răspunsul al întrebarea dacă a avut gânduri de sinucidere.

„Am trecut prin perioade de depresie profundă în care voiam să fac tot felul de lucruri. Dar poate că vordind despre ele va ajuta pe cineva, undeva. Nu vreau să fiu considerat un martir sau cineva special", a spus el.  Kit Harington a confirmat că nu mai este dependent de doi ani şi că se simte bine. "Viaţa este frumoasă. Am un copil şi o relaţie bună. Sunt un om fericit, mulţumit şi treaz", scrie Adevărul.

Kit Harington, actorul care l-a intepretat pe John Snow, joacă într-un nou serial

Actorul britanic Kit Harington, star al serialului de succes "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", va juca în "Eternals", un lungmetraj cu supereroi din franciza Marvel, alături de Angelina Jolie și Salma Hayek, relatează The Guardian.

Kit Harington se alătură astfel colegului său din celebrul serial produs de HBO Richard Madden.

Din distribuţia filmului, programat pentru lansare în noiembrie 2020, mai fac parte Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh şi Don Lee.

Anunţul a fost făcut la convenţia D23, organizată de Walt Disney Co. în Anaheim, în sudul Californiei.

Detalii despre serialul Eternals 

"Eternals" este o poveste creată de artistul de benzi desenate Jack Kirby în 1976. Acțiunea acesteia este plasată cu milioane de ani în urmă, când un grup de ființe cosmice cunoscute ca "Celeștii/ The Celestials" a făcut experimente asupra oamenilor pentru a crea indivizi cu superputeri cunoscuți ca "Eternii/ The Eternals". Acțiunile lor au declanșat un război cu personajele negative ale poveștii, cunoscuți ca "Devianții/ Deviants" (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel