Klaus Iohannis, HUIDUIT la Iași. Atacuri în rafală la PSD
Autor: Roxana Neagu pe 24 ian, 13:24 | Personalități politice

Klaus Iohannis la Iași

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat între aplauze și huduieli la Iași, la evenimentele dedicate împlinirii a 161 de la Unirea Principatelor Române. 

24 ianuarie, marcat de RĂZBOI politic. Cazanciuc, replică FULMINANTĂ pentru Iohannis, pe scena de la Iași- VIDEO

 

”PSD vrea să blocheze toate reformele din Parlament” a spus Klaus Iohannis, la Iași, afirmație urmată de huiduileli. Cei aflați în apropierea președintelui au început să aplaude, pentru a acoperi huiduielile. 

Și mai tare, președintele a continuat: ”De aceea, avem nevoie de alegeri anticipate. Acesta nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca România să se schimbe în bine”. Dar huiduielile au continuat să se audă. 

”Românii vor vota din nou în acest an. Sunt convins că alegerile lor vor demonstra încă o dată și încă o dată că nu mai acceptă persoane superficiale și slab pregătite în funcții publice” a afirmat Klaus Iohannis. 

 

Ludovic Orban, huiduit la Iaşi. Mulţimea scandează "Vrem Autostradă"

 

”Cei care urmăresc alte scopuri, care nu se vor mobiliza pentru susținerea unor reforme oneste, în beneficiul oamenilor, cei care vor încerca să submineze lupta împotriva corupției, vor fi excluși automat de la treburile publice de către cetățeni, prin vot. Îndemn toți românii să nu mai accepte niciun fel de atitudine ostilă modernizării țării noastre” a continuat președintele. 

”Nu ignorați forța și puterea glasului cetățenilor, nu ignorați voința lor” a spus președintele, la Iași, acompaniat de huiduieli. 

Rânduri de aplauze se auzeau și-n timpul discursului președintelui, pentru a acoperi huiduielile care s-au auzit în toată țara. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri