Klaus Iohannis, la Adunarea Regională a Organizaţiilor PNL
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a ales să participe la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din regiunea de Nord Est, care va avea loc la Iaşi sâmbătă, 5 octombrie. 

"Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent sâmbătă, 5 octombrie, la Iaşi, pentru a lua parte la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est", au anunţat, luni, reprezentanţii filialei ieşene a PNL. Deputatul Costel Alexe, preşedinte PNL Iaşi, a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, că întâlnirea va avea loc la Centrul Expoziţional Providenţa, începând cu ora 11,00, unde vor fi primite delegaţiile judeţelor Moldovei.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului vor avea loc alocuţiuni susţinute de preşedintele României, Klaus Iohannis, preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi lideri ai organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est.

"Este pentru a treia oară în acest an când preşedintele României se află la Iaşi, prima fiind în luna ianuarie când Iaşiul a primit titulatura de 'Capitală Istorică a României', urmată de lansarea primei dezbateri în cadrul proiectului prezidenţial 'România Educată', din luna mai", se menţionează în comunicat.

Atac la PSD

Preşedintele PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe, a subliniat, prin intermediul comunicatului, atenţia pe care preşedintele României o acordă Iaşiului şi Regiunii de Nord-Est.

"Nu ne mai permitem să asistăm la batjocura şi umilinţele pe care PSD ni le livrează de 3 ani, fapt pentru care consider că este un demers de responsabilitate civică şi politică să recredibilizăm instituţiile statului şi să clădim o Românie normală! Fac un apel public către antreprenori, reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului economic şi academic, politicieni sau simpli cetăţeni, reprezentanţi ai profesiilor liberali şi către toţi oamenii de bună credinţă, să vină alături de proiectul preşedintelui Klaus Iohannis, să se implice activ în următoarele luni de campanie şi împreună să oferim Iaşiului şi României un climat de stabilitate, prosperitate şi normalitate socială!", a declarat Costel Alexe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel