Klaus Iohannis, la evenimentul cu tema „Schimbările climatice, relația om-natură și sănătatea publică”
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Sursa: Administraţia Prezidenţială
Sursa: Administraţia Prezidenţială
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa miercuri, 7 aprilie 2021, la evenimentul cu tema „Schimbările climatice, relația om-natură și sănătatea publică”, organizat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, la Palatul Cotroceni de Administrația Prezidențială și de Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Obiectivul acestui eveniment este generarea unei dezbateri cu privire la politicile de sănătate și protecția mediului în contextul schimbărilor climatice.

Discuțiile vor viza efectele schimbărilor climatice asupra sănătății publice, relația dintre degradarea mediului înconjurător și apariția pandemiilor, precum și măsuri pentru a întări reziliența sistemului românesc de sănătate în fața acestor provocări.

La eveniment vor mai participa Directorul Regional al Biroului pentru Europa al OMS, Dr. Hans Kluge, reprezentanți ai Programului Națiunilor Unite pentru Mediu, ai Parlamentului European, precum și membri ai Guvernului și Parlamentului României, informează Administrația Prezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel