Klaus Iohannis: PSD ia decizii pe care eu trebuie să le blochez
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis a vorbit, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din Sud-Est, la ultimele propuneri la ministere pe care le-a respins, spunând că PSD nu a învățat nimic. „Am fost nevoit nu o dată, nu de două ori, de trei ori să refuz remanierea cerută cu obrăznicie”, afirmă Iohannis.

„Vedeți foarte bine că se iau la PSD noi decizii pe care trebuie să le blochez, pentru că România riscă să fie distrusă de PSD. În toți acești ani am reușit să oprim foarte multe erori, dar PSD nu a învățat nimic. Ați urmărit cu siguranță ultimele etape de așa-numite remanieri. PSD a pierdut majoritatea în Parlament, dar îi este frică să meargă în Parlament să își ia votul de validare și atunci am fost nevoit nu o dată, nu de două ori, de trei ori să refuz remanierea cerută cu obrăznicie. România nu va putea niciodată să progreseze așa, în acest stil PSD-ist, însă există oameni pregătiți care pot să conducă onest, cu responsabilitate și pe mulți dintre ei îi văd astăzi în această sală”, a afirmat Iohannis.

Acesta a adăugat că „îndepărtarea definitvă a PSD de la putere se produce în timp, doar prin vot, printr-o prezență consistentă și constantă la urne”.

În ce privește viitoarele alegeri, Iohannis a spus că lupta nu va fi ușoară, dar el crede în liberali, în puterea și capacitatea lor de a-i convinge pe români și să le dea votul lor de încredere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel