Klaus Iohannis: PSD a luptat în stradă împotriva românilor
Autor: Dan Carp pe 16 noi 2019 / 16:16 | Politica

Klaus Iohannis proteste

Klaus Iohannis a declarat în cadrul mitingului electoral de la Bistrița-Năsăud că guvernul PSD a luptat împotriva românilor, în stradă. 

"PSD-ul a guvernat împotriva românilor, dar nu numai, a luptat în stradă. Imaginiați-vă: guvernul PSD-ului a luptat în stradă, la propriu, împotriva românilor și mă refer desigur la acel 10 august de anul trecut. Inimaginabil ! Dar până acolo i-a dus mintea să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forța. Mare prostie ! Cum să-i îngenunchezi pe români cu forța? Nimeni n-a reușit. Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în veci, pururi, nu va reuși!" a spus Klaus Iohannis, în urmă cu scurt timp. 

Preşedintele Klaus Iohannis se află sâmbătă în judeţul Bistriţa-Năsăud în cadrul turneului electoral pe care îl desfăşoară pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Totodată, Klaus Iohannis a declarat că în 19 noiembrie va participa la o dezbatere la care vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti.

"Înţeleg perfect nevoia, dorinţa de a avea o dezbatere reală, aşezată, cu candidaţii din turul doi. Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu, împreună cu echipa mea, o dezbatere aşezată săptămâna viitoare, marţi seara, la care vor fi invitaţi să dezbată, împreună cu mine, mandatul pe care l-am încheiat, planul pentru mandatul pe care sper că îl obţin în continuare, politologi, formatori de opinie, jurnalişti. Va fi o discuţie deschisă, aşezată, care cu siguranţă va fi pe placul românilor", a spus Iohannis.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri