Klopp a ALES între Messi și Ronaldo. Răspunsul SURPRIZĂ
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 13 mai, 16:50 | Fotbal

Foto: Agerpres

Jurgen Klopp a ales oficial între cei mai buni jucători ai generației: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Jurgen Klopp a ales oficial între cei mai buni jucători ai generației: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, conform The Sun. Antrenorul clubului englez Liverpool, lăudat pentru modul în care a transformat echipa, a considerat că Lionel Messi este cel mai bun fotbalist din istoria sportului rege.

Germanul nu i-a luat din merit portughezului Cristiano Ronaldo, spunând că nicio echipă nu se poate apăra în fața celor doi, fiind astfel un lucru „imposibil".

Messi este cel mai bun din istorie

 

Klopp a recunoscut că Messi este cel pe care îl desemnează cel mai bun din istorie, fiindcă „face totul să arate simplu" și o face cu „mult mai puține atribute fizice".

Antrenorul lui Liverpool a făcut dezvăluirile pentru canalul de YouTube „freekickerz", spunând că: „Pentru mine, Messi, dar nu pot să-l admir pe Ronaldo mai mult decât o fac acum. Explicația e următoarea – am jucat împotriva amândurora și este imposibil să te aperi în fața lor".

Față de Ronaldo, Messi are...

 

„Însă, Messi are mult mai puține atribute fizice pe care le-a dobândit", a continuat Klopp. „Dacă ai putea să alcătuiești un jucător perfect, ar fi de înălțimea lui Ronaldo, ar putea alerga și ar putea sări la fel de mult ca Ronaldo. Pe deasupra, are și o atitudine totală, perfectă și profesională, nu ai cum să faci mai bine".

„Totuși, pe de altă parte, îl ai pe micuțul Messi care face totul să arate atât de simplu. Așadar, îl plac pe el puțin mai mult ca jucător, pe teren", a adăugat germanul. „Însă, Cristiano este un jucător absolut incredibil".

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri