Kylian Mbappe, lăudat pentru talentul său. „Parcă face antrenamente cu copiii”
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 12 mai 2020 / 19:01 | Fotbal

Foto: Agerpres

Mijlocașul echipei Paris Saint-Germain, Ander Herrera, a spus că atunci când încearcă să țină pasul cu colegul său, Kylian Mbappe, arată ca un copil care se întrece cu Usain Bolt.

Mijlocașul echipei Paris Saint-Germain, Ander Herrera, a spus că atunci când încearcă să țină pasul cu colegul său, Kylian Mbappe, arată ca un copil care se întrece cu Usain Bolt, conform Daily Mail.

Atacantul francez de doar 21 de ani își confirmă treptat locul printre cei mai buni jucători ai planetei, însă o caracteristică îl diferențiază de ceilalți talentați ai lumii: viteza.

Se antrenează cu copiii

 

„Uneori, la antrenamente, arată de parcă s-ar antrena cu copiii", a spus Herrera, pentru ESPN. „Modul în care aleargă, modul în care se mișcă, pur și simplu te lasă în urmă".

„Arată de parcă am fi copii, de 12 ani, iar el este Usain Bolt. Când este în fața portarilor, are capacitatea de a se opri, de a avea sânge rece și de a înscrie o grămadă de goluri. Asta nu este ușor", a mai spus colegul lui Mbappe.„În plus, are echilibrul perfect dintre viteză, putere și liniște pentru a înscrie. În 2025, ar putea fi câștigătorul Balonului de Aur", a adăugat Herrera.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri