Kylian Mbappe nu mai este fericit la PSG! Șansă uriașă pentru Real Madrid
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Francezul nu mai este mulțumit de condițiile de la Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe „nu a arătat vreo intenție" de a semna un nou contract cu Paris Saint-Germain, în timp ce Real Madrid conduce cursa pentru tânărul francez, conform Daily Mail.

PSG încearcă din răsputeri să-l convingă pe atacantul de 20 de ani să-și extindă înțelegerea actuală peste anul 2022 și refuză să negocieze cu vreo echipă în vara viitoare.

Francezul vrea să joace

Cu toate acestea, cotidianul Marca a transmis că PSG nu îi poate îngrădi ambițiile lui Mbappe și se tem de atitudinea pe care a avut acesta în ultimele meciuri.

Kylian Mbappe a fost înlocuit de antrenorul lui PSG, Thomas Tuchel, în ultimele două meciuri de Ligue 1, contra lui Nantes și Montpellier, reacționând nervos în ambele ocazii. Acest semnal trimis de tânărul francez poate însemna că nimeni nu va sta în calea deciziilor sale.

Real Madrid va profita de orice șansă

Real Madrid nu a ținut secret faptul că îl dorește pe Kylian Mbappe, considerat cel mai bun atacant din lume, în ciuda vârstei sale, iar orice oportunitate va fi fructificată.

Parizienii au încercat să-i amintească lui Mbappe că este deja la un club de succes, cu intenții de a câștiga Champions League, și că el va fi starul echipei mereu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel