La 18 ani, infectat cu COVID-19, mesaj pentru alți tineri: Nu este de glumit
Autor: Alexandru Ichim pe 09 apr, 16:16 |  Coronavirus

Un tânăr de numai 18 ani, infectat cu noul coronavirus, povestește prin ce a trecut și le recomandă altor tineri să ”nu ia în glumă” această pandemie. 

Un tânăr de 18 ani care lucrează într-un magazin alimentar din Statele Unite și care s-a vindecat de coronavirus îi avertizează și pe alți tineri să urmeze ghidurile de distanțare socială și recomandările autorităților, scrie CNN. Tânărul spune că ”nu e nimic de glumit” în legătură cu noul coronavirus. 

Care este mesajul lui 

 

”Vreau doar să mă asigur că toată lumea știe că, indiferent de vârsta lor, le poate afecta serios sănătatea”, a declarat Dimitri Mitchell pentru Alisyn Camerota, de la CNN.

”Sper doar că toată lumea este responsabilă, pentru că nu este nimic de glumit. Este o problemă reală”, a mai precizat tânărul. 

Ce simptome a avut?

 

El crede că a luat virusul în timp ce lucra ca și casier la un magazin alimentar din Iowa. S-a îmbolnăvit la mijlocul lunii martie, iar starea sa de sănătate s-a agravat progresiv. A avut temperatură ridicată, oboseală, dificultăți de vorbire și dureri de cap ”oribile”, a precizat el. 

 

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri