La Ana Hotels Poiana Brașov și Eforie Nord vă puteți întări sistemul imunitar cu ajutorul pachetelor de recuperare post COVID.
Data publicării:
Autor: Editor Team
WhatsApp
Ultimul an s-a derulat sub influența nefastă a pandemiei de COVID-19 care ne-a schimbat și ne-a marcat viața în toate aspectele sale importante.

Coronavirusul afectează în primul rând sănătatea aparatului respirator. Fiind un virus cu pătrundere pe cale aeriană, primele organe afectate sunt căile respiratorii și plămânii. Deteriorarea funcției respiratorii, cu scăderea capacității de difuziune a oxigenului din aerul inspirat și implicit reducerea saturației de oxigen în sânge, duc la afectarea tuturor organelor, în special a creierului, mușchilor și a organelor interne.

Dacă ai trecut prin experiența infectiei cu SARS-Cov 2, specialiștii de la Ana Hotels au creat două pachete de recuperare post COVID-19 în centrele SPA de la Poiana Brașov și Eforie Nord.

Dacă nu eşti hotărât ce să alegi, muntele sau marea, află că beneficiile sunt extraordinare pentru sănătate în ambele destinații. Fie că mergi la mare și te bucuri de mângâierea brizei, soarele, plimbările pe plajă și terapiile Spa, fie că preferi muntele cu aerosolii din pădurea de conifere care "curață" sistemul respirator, cu aerul intens ozonat și bogat în ioni negativi, sau băile de soare, îți vei reface tonusul general și rezervele de energie.

Programele au ca scop creșterea capacității pulmonare, ameliorarea respirației, tonifierea generală, întărirea sistemului imunitar, relaxarea și echilibrarea mentală. Programele vor începe din luna mai și durata lor pornește de la 6 zile, dar pentru o refacere completă se recomandă 12 sau 18 zile.

"Terapeuții noștri experimentați pun în practică programe adaptate și personalizate de recuperare și te invită la ședințe de gimnastică respiratorie, în zori de zi sau spre asfințitul soarelui, pe malul mării, în frumoasa grădină a hotelului sau în perimetralul piscinei exterioare cu apă sărată de lac. Acestea infuzează țesutul pulmonar cu elixir de aer ionizat, cu energia Soarelui și vibrațiile Pământului.”, completează dr.Mihaela Cucu, Medic primar recuperare medicală, Director Medical Ana Aslan Health Spa, Eforie Nord.

Ședintele urmăresc protocoale bine stabilite și specialiștii vor asista la exercițiile de respirație, învățarea de posturi care să faciliteze tonifierea și recuperarea stării generale de bine. Exercițiile și tehnicile de respirație urmăresc recuperarea integrală a funcției respiratorii, recâștigarea capacității de efort, ameliorarea simptomelor asociate, reducerea anxietății, prevenirea depresiei și scăderea incidenței complicațiilor pe termen lung. Programele întăresc mușchii respiratori și generează noi modele de respirație adaptate fiecărui caz. Deosebit de importantă este învățarea controlului voluntar al respirației care permite diminuarea fricii, anxietății și panicii legate de senzația de lipsă de aer.

„Pentru a potența efectul curativ, "am adus marea în vârf de munte", oferind astfel și aerosoli cu apă de mare, iar programele personalizate cu atentie cu kinetoterapie respiratorie și masajele incluse în pachet, transformă vacanța de la munte într-o cură terapeutică”, a declarat Mihaela Moraru, Manager ANA Spa Poiana Brașov.

Pentru mai multe detalii despre pachete și rezervări puteți suna sau scrie la: Ana Hotels Eforie Nordla 0241.702.818 sau email [email protected] / Ana Hotels Poiana Brașov la 0268 407 330 sau email [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel